Flaş iddia! Beşiktaş transferi tamamladı, Vida İstanbul'a gelecek...

Flaş iddia! Beşiktaş transferi tamamladı, Vida İstanbul'a gelecek...

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Domagoj Vida için teknik direktöründen flaş bir açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in Zirka ile oynadığı maça Hırvat stoperi dahil etmeyen Aleksandr Khatskevich, maçın ardından Vida'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Khatskevich, 'Vida'ya izin verdiğimiz için maç kadrosunda yer almadı. Adını veremeyeceğimiz bir kulüple transfer görüşmesi yapıyor. Geleceğiyle ilgili kararı kendisi verecek' açıklamalarında bulundu.

Ocak ayında sözleşmesi sona erecek olan Domagoj Vida ile Beşiktaş, transferi yoğun bir şekilde çalışıyor. Geçen sezon toplam 39 maçta göre yapan Vida, 4 gol atıp 2 asist yaparken 5 de sarı kart gördü. Hırvat stoper bu sezon ise 7 resmi maçta forma giydi.

Beşiktaş'ın Vida ile anlaşmasının ardından Kiev'le de anlaşma sağlandı. Ocak ayında serbest durumda olacak Vida için iki kulüp anlaşmaya vardı. İki kulübün anlaşmaya varmasının ardından Vida için ödenecek bonservis bedeli de ortaya çıkmaya başladı. Beşiktaş'ın Vida için Kiev' 1.5-2 milyon Euro arası bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın Vida ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Futbolcu ve kulübüyle anlaşılmasının ardından Beşiktaş, imza için yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet etti. Vida'nın pazartesi ya da salı günü İstanbul'da olması bekleniyor. (Fanatik)