Forvete sürpriz aday!

Forvete sürpriz aday!

Beşiktaş'ın eski altyapı hocalarından Ali Polat, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da devam ediyor. Siyah beyazlıların eski altyapı hocalarından Ali Polat, Beşiktaş'ın Hoffenheim'da forma giyen golcü futbolcu Sandro Wagner'i listesine aldığını söyledi.

"Gökhan Keskin'e ilettim"

Radyospor'da konuşan Ali Polat, Sandro Wagner ile ilgili bilgileri siyah beyazlı kulübün izleme komitesinin başındaki Gökhan Keskin'e ilettiğini dile getirerek, "Gökhan abi ile görüşme yaparak oyuncuyla ilgili bilgileri verdim. Şu anda scout ekibinin takibi altında olan bir oyuncu. Ayrıca Bundesliga'ya gelecek yıllarda damga vurmasını beklediğim Onur Bulut'u da önerdim." ifadelerini kullandı.

Ali Polat, Mario Gomez'in de yeniden Beşiktaş'a dönebileceğini dile getirdi.

Sandro Wagner kimdir?

29 yaşındaki Alman futbolcu kariyerine Bayern Münih altyapısında başladı. Duisburg, Werder Bremen, K'lautern, Hertha Berlin, Darmstadt ve Hoffenheim'da forma giyen Sandro Wagner, bu sezon oynadığı 18 resmi maçta 11 gol, 1 asist yaptı.

Hoffenheim ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sandro Wanger'in transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 3 milyon Euro. (Futbol Arena)