Futbol Akademi Aile Eğitim Semineri Vodafone Park'ta gerçekleştirildi

Futbol Akademi Aile Eğitim Semineri Vodafone Park'ta gerçekleştirildi

Vodafone Park'ta Futbol Akademi Aile Eğitim Semineri gerçekleştirildi. Seminere Metin Albayrak'ta katıldı.

Ajans Beşiktaş - Futbol Akademi Aile Eğitim Semineri Vodafone Park’ta; Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting’den Sorumlu Üye Metin Albayrak, Futbol Akademi Sportif Direktör Gökhan Keskin, antrenörler, sporcular ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminerde bir konuşma yapan Metin Albayrak şunları söyledi:

“İlk önce iyi bir sporcu, iyi bir insan ve Beşiktaşımıza katkı sağlayacak çocuklar yetiştirmek istiyoruz.  Hepimizin hedefleri var. Çocuklarınızın yarın o şanlı formamızla Vodafone Park'ta oynamasını hayal ediyorsunuz. Hayal ederken çok çalışmamız lazım. Bu toplantı, değerli arkadaşlarımın sizlere bazı tavsiyelerde ve önerilerde bulunması için düzenlendi. Biz kocaman bir aileyiz. Hocalarımıza güvenin, onların tavsiyelerini göz ardı etmeyin. Hocalarımızla beraber çocuklarımızın en iyi yerlere gelmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Yarın biz akademimizden çıkıp A takımda oynayacak çocuklarımızı yetiştirmek istiyoruz. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı, sevgili Başkanımız Fikret Orman oldu. Hedefleri ve vizyonu yüksek olan bir başkanımız var. Biz yönetime ilk geldiğimizde kimsenin hayal edemediği büyük başarıları elde ettik. Şu an bulunduğumuz stadı da kimse hayal etmiyordu. Beşiktaşımıza ve Türk sporuna armağan ettik. Kimsenin hayal edemediklerini yaptık çok çalışarak yaptık. Kimsenin hayal edemediklerini yaptık. Bu 14 yabancı kuralı bir gün gidecek ve bunun için uğraşıyoruz. Biz kendi öz evlatlarımızdan kurulu bir Beşiktaş onbiri hayal ediyoruz. Siz de lütfen bize inanın.”

Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin seminerde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye'de ilk defa aile eğitim semineri düzenlendi. Katılımından dolayı Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. Şu an ne kadar doğru bir hareket yaptığımızın farkına vardım. Oyuncularımızın hepsi bizim için değerli, buradaki değerli kardeşlerimizin amacı iyi bir oyuncu, iyi bir insan, ülkesine ve bulunduğu müesseseye katkı sağlayan bireyler yetiştirmek. Biz ekip olarak kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz, çocukları geliştirmeye çalışıyoruz. Çocukları geliştirirken de size düşen görevler var. Sizi bilgilendirmek için ekip arkadaşlarımızla beraber böyle bir seminer düzenleme ihtiyacı hissettik.”

Seminerde; Futbol Akademi Diyetisyeni Müge Özyurt Şafak, “Genel Beslenme ve Maç Yemeği”, Futbol Akademi Sporcu Psikoloğu Ömer Ateş “Karşılaşılan sorunların yönetiminde ailenin rolü ? & Aileler neleri yapmalı Neleri Yapmamalı?”, Futbol Akademi Eğitim Danışmanı Belgin Şahin Doğan “Okur Yazar Olmak Önemli mi? & Futbol ve Eğitim nasıl dengelenmeli? & Gelecek Planlaması Nasıl olmalı?”, Futbol Akademi Doktoru Göksel Dikmen  “Büyüme, gelişim ve yaralanmalar” ve Futbol Akademi Performans Antrenörü Ozan Güzel “Aile yaşantısının performansa yansıması” konularında sporcularımızın velilerine bilgilendirdiler. 

Futbol Akademi Aile Eğitim Semineri sonrası, veliler ve sporcular Beşiktaş JK Müzesi’ni gezdi.