Goal Almanya'dan Oliver Maywurm: "Beşiktaş ilk yarıda iyi oynadı. Kırmızı kart, işleri bozdu"

Goal Almanya'dan Oliver Maywurm: "Beşiktaş ilk yarıda iyi oynadı. Kırmızı kart, işleri bozdu"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda 5-0 kaybetmesi Avrupa basınında geniş yer buldu.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e 5-0 kaybeden Beşiktaş, Avrupa basınında geniş yer buldu. Beşiktaş'ın kırmızı karta kadar iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Goal'in Almanya edisyonundan Oliver Maywurm, mücadeleyi değerlendirdi.

"Yazık oldu"

"Bence Beşiktaş ilk yarıda iyi oynadı. Vida'nın kırmızı kart görmesi nedeniyle 1 kişi eksik olmalarına karşın Bayern Münih ataklarını çok iyi savundular ve onlar için hayatı zorlaştırdılar. Bu kadar erken kırmızı kart görmeleri yazık oldu, çünkü Talisca'nın etrafındaki oluşan hücumcuların iyi oynaması oldukça zorlaştı. İkinci yarıda Bayern Münih beklendiği gibi oynadı ve şu bir gerçek ki Bayern Münih, Beşiktaş'a göre bireysel olarak daha kaliteli bir takım. Beşiktaş uzun süre 10 kişi oynadığı için yoruldu ve maç daha farklı da bitebilirdi."

"Bayern kendini geliştirmeli"

"Bayern Münih, eğer Real Madrid, Barcelona ve Manchester City gibi büyük takımları geçmek istiyorsa kendini geliştirmeli. Yine de Bayern Münih için ilk ayakta oldukça önemli bir galibiyet, çünkü Beşiktaş taraftarlarıyla muhteşem bir atmosfere sahip. İstanbul'a güvenli ve baskı altında olmadan gidecekler."

"Bayern'in sorunu..."

"Bayern Münih'te ortaya çıkan bir sorun var. Kadroda birçok harika futbolcu bulunuyor ve bazıları, dünkü maçta Robben gibi, yedek kaldıklarında mutsuz olup hayalkırıklığına uğrayabiliyorlar. Robben üzüntüsünü maç sonrasında yaptığı açıklamalarda medya aracılığıyla dile getirdi. Ribery ve Vidal gibi başka maçlarda yedek kalan diğer büyük isimler de bu gibi açıklamalar yaparsa daha da büyüyebilecek bir sorun olur."

Etiketler :