Golcü için iki isim var: Martinez ile Santini

Golcü için iki isim var: Martinez ile Santini

Beşiktaş yönetimi, golcü transferi için iki ismin üzerinde çalışıyor.

a1-007.jpgAjans Beşiktaş Derleme - Transferde rotasını tamamen golcüye çeviren ve Çin’deki yeni yabancı kuralı gelişmelerini yakından takip eden Beşiktaş Yönetimi, Jackson Martinez’i yine ön plana çıkardı.

Çin’de yabancı futbolcu sayısının 3’e inmesi üzerine bu ligde top koşturmuş olan Moreno’yu listesine dahil eden siyah-beyazlılar, Burak Yılmaz’ın Türkiye’ye geri dönebilme ihtimalini de yakından takip ediyor.

Diğer yandan ara transferde mali şartları ölçüsünde mümkün olursa golcü takviyesi planlayan Beşiktaş, hem yönetimin hem de pivot santrfor isteyen Şenol Güneş'in beklentisine çok uygun bir ismi Fransa'da buldu.

Siyah-beyazlı kulüp, Caen formasıyla bu sezon harikalar yaratan Ivan Santini'yi kadrosuna katmayı planlıyor.

Yeni takımıyla 17 lig maçında 10 kez ağları havalandıran 1.90'lık Hırvat dev, dünya yıldızları Cavani, Lacazette ve Falcao'nun ardından gol krallığında 4. sıranın sahibi.

Sezon başında Standard Liege'den 2.5 milyon Euro karşılığında 3 yıllığına transfer edilen Santini için satın alma opsiyonuyla yarım sezon kiralama teklifi yapılması gündemde.

a2-003.jpg

Ancak Caen'in, formunun zirvesindeki golcüsüne gelen böyle bir talebi geri çevirmesi çok yüksek ihtimal. Bu nedenle Beşiktaş, güçlü fiziğini sürati ve bitiriciliğiyle birleştiren 27 yaşındaki forveti 3 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlamayı B planı olarak belirledi. (Milliyet & AMK)

Etiketler :