Gündeme gelen son iki isim Hernandez ve Bony!

Gündeme gelen son iki isim Hernandez ve Bony!

Transfer çalışmalarına hız veren ve özellikle Slimani için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, alternatif isimler arasına Bony'i de alırken, Slaven Bilic de eski öğrencisini tavsiye etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile yönetici Şafak Yazıcıoğlu, yeni forvet transferi için İngiltere'de kamp kurdu. Londra'da menajerler ile görüşmelerde bulunan Orman'ın öncelikleri arasında dünya yıldızı da var.

Sponsor bulunması halinde İsveçli golcü için tüm imkanların zorlanacağı öğrenildi. IbrahImovIc transferi hayli zor güründüğü için Orman scout ekibinden Gökhan Keskin'in ısrar ettiği Slimani'nin alınması konusu üzerinde önemle duruyor.

Kulübü Leicester City'nin 20 milyon Euro istediği bonservis bedelini düşürmek için çalışan Orman ve arkadaşları, Slimani'yi alarak Cenk Tosun'un gidişiyle doğan boşluğu gidermek istiyor.

Öte yandan, Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Bilic de West Ham'dan öğrencisi olan Hernandez'i siyah beyazlı yöneticilere önerdi.

Meksikalı oyuncu için kiralama alternatifinin masada olduğu belirtiliyor. Takipte olan bir başka futbolcu ise son üç sezonda sürekli gündeme gelen Bony... Bu oyuncu için de yönetimin öncelikle kiralama seçeneği üzerinde durduğu öğrenildi. (Hürriyet)

Etiketler :