Güneş enerjisi

Güneş enerjisi

Şenol Güneş, derbi öncesinde M.Başakşehir maçını unutturmaya çalıştı ancak bu karşılaşmadan ders çıkarılmasını istedi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe ile ligin kaderini yakından ilgilendiren bir maç oynayacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına son uyarılarını yaptı.  Her şeyden önce bu maçın sonucunun ligi bitirmeyeceğini futbolcularına anlatan deneyimli hocanın, “Şu bir gerçek, her şey sizin elinizde... Eğer dikkatli olur, yardımlaşarak oynarsanız sahadan istediğimizi alırız” dediği öğrenildi.

"Tahriklere kapılmayın"
Medipol Başakşehir maçını unuttuklarını ancak oradaki hatalardan ders çıkarılması gerektiğini de sözlerine ekleyen Güneş’in, “Oyunda ne olursa olsun, motivasyonunuzu ve oyun disiplinini kaybetmeyin. Daha önce Fenerbahçe ile burada oynadığımız maçta, bazı tahriklere kapılarak kendi kendimizi yendik. Bu kez aynısının olmasına müsaade etmemeliyiz. Hakemin yönetim tarzı dahil, rakip oyuncuların tahriklerine kapılmayın. Böyle bir durumda seyircimiz de bundan etkilenir. İşimiz tamamen oyun üzerinde olmalı. Eğer çıkıp Beşiktaş gibi oynarsak, bizi kimse yenemez” diye konuştuğu ortaya çıktı.
 
Yakın oynayın
Özellikle savunmada yapılan hatalar nedeniyle tüm takımı uyaran deneyimli hocanın, “Bu maçta yardımlaşmak çok önemli. Hücum hattındaki oyuncular savunmayla bağlantılı olmalı. Hem hücumda hem de savunmada birlikte hareket edin. Aranızdaki mesafeleri fazla açmayın. Birbirinize yakın oynamaya çalışın” şeklinde konuştuğu bildirildi.(Milliyet-Serdar Sarıdağ)