Güneş'ten Negredo'ya özel talimat!

Güneş'ten Negredo'ya özel talimat!

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, Süper Lig’de cumartesi günü Bursaspor’la oynayacakları karşılaşma öncesinde dün oyuncularına uyarılarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Tecrübeli çalıştırıcı, dünkü idman öncesinde yaptığı toplantıda 2-2’lik Kasımpaşa mücadelesini hatırlatarak özellikle kaleci Fabri ve savunmada görev yapan isimlerden daha dikkatli olmalarını istedi. 65 yaşındaki hoca, “Bu maçta sürpriz istemiyorum. Taraftarımız önünde kazanıp yükselişimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Negredo’ya özel talimat
Takımın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo’ya da cumartesi günkü mücadele öncesinde hazır olması talimatını veren Güneş’in, İspanyol golcüyü ilk 11’de görevlendirebileceği belirtildi. Öte yandan Şenol hocanın, yeni transferlerden Lens ve Medel’e de ikinci yarıda forma vermesi bekleniyor.

Bursaspor mesaisi sürüyor
Beşiktaş, Bursa ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen sabah antrenmanına, futbolcuların salonda çalıştı. Yıldızlar, akşam antrenmanında da sağanak yağmurun altında bir idman yaptı. Öte yandan sosyal medyada video paylaşarak Quaresma ile tanışma isteğini dile getiren Sefa’nın hayali de dün gerçekleştirildi. (Fanatik)

Etiketler :