Beşiktaş'ın yeni sezon forma tanıtımı için kamera karşısına geçen Alina Boz Beşiktaş aşkını bakın nasıl anlatmıştı

Beşiktaş'ın yeni sezon forma tanıtımı için kamera karşısına geçen Alina Boz Beşiktaş aşkını bakın nasıl anlatmıştı

Beşiktaş Dergisi, 2017 Nisan sayısı için başarılı oyuncu Alina Boz ile konuşmuştu.

Ajans Beşiktaş - Genç oyuncu Alina Boz Beşiktaş'ın 2018/19 sezonu forma tanıtımı için kamera karşısına geçti. Kırmızı forma ile reklam filminde yer alan oyuncu Alina Boz, sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki Alina Boz Beşiktaş dergisine verdiği röportajda neler söylemişti? 

Beşiktaş Dergisi'nin tanıtım metninde Alina Boz için şunlar ifade edildi:

Dillere pelesenk olmuş duru güzelliği, oynadığı Hazal karakterinin kötülüğüne zıt kişiliği, güler yüzü ve sevecen tavrıyla Vodafone Arena’da konuğumuz olan Alina Boz, Beşiktaşlılığını ve oyunculuk yaşantısını Beşiktaş Dergisi ile paylaştı. İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Vodafone Arena’ya ilk girdiğimde içinde huzur bulduğum evime gelmişim gibi hissettim. Sanki yıllardır görmediğim ve çok özlediğim bir arkadaşımla buluşmuşum gibi oldum, içimde kelebekler uçuştu.”

“Süleyman Seba’nın aklımdan hiç silinmeyen bir sözü var; ‘Şerefli ikincilikler şaibeli birinciliklerden iyidir.’ Beşiktaş’ın duruşunu temsil eden en önemli isimlerden biri bence onursal başkanımız.”

“Bir takım olmaktan, takım ruhuna sahip olmaktan çok daha fazlasıdır Beşiktaş. Efendi olmak her takıma nasip olmaz. Yaşanan olayların karşısında  sessiz kalmayan, adaletli olan, dostluğun ve samimiyetin olduğu bir ailedir Beşiktaş Ailesi. Benim gönlümü Beşiktaş’ın efendiliği fethetti.”

Beşiktaş'ın yeni sezon forma tanıtımı: