Hardline Nutrition'dan Beşiktaşlılara indirim

Hardline Nutrition'dan Beşiktaşlılara indirim

Sağlıklı yaşam ve sporcu beslenme ürünleri markası Hardline Nutrition'dan Beşiktaşlılara müjde...

Ajans Beşiktaş - Türkiye’nin ilk ve en büyük sağlıklı yaşam ve sporcu beslenme ürünleri markası olan sponsorumuz Hardline Nutrition, Beşiktaş Dergisi abonelerine özel indirim kampanyası başlattı.

Dergi için yapılan açıklama şöyle:

İster eski abone olun, ister yeni abone olun bu indirimden faydalanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken cep telefonlarınıza gelecek linke tıklayarak, Hardline’nın internet sitesine üye olmanız...

Üyelik işlemlerinin ardından alışverişinize başlayabilir, size özel yüzde on indirimden faydalanabilirsiniz. İndirim hakkınız, her ay bir alışverişte geçerlidir.

Hardline Nutrition, KAVİ Gıda’nın on sekiz yıllık sektör tecrübesiyle 2003 yılından beri kendi tesislerinde yüksek teknoloji ile üretilmektedir.

Türkiye’deki markalar içinde en geniş ürün yelpazesine sahip olan HARDLINE Nutrition, sporcu beslenme ürünleri alanında bugüne kadar bir milyonu aşkın ürünle kullanıcıların güvenini kazanmıştır.

Hardline, İsviçre merkezli bağımsız denetleme kurumu SGS firmasının kontrolündeki GMP ve HACCP içeren ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni özenle ve titizlikle uygulamaktadır.

Hammadde seçiminde göstermiş olduğu titizlik ve kalite standartlarından taviz vermeyen yaklaşımından dolayı Türkiye’nin spor gıdası sektöründeki tek Helal Spor Gıdası Sertifikası’na sahip olan Hardline, global rekabette Ortadoğu ve Avrupa pazarına çıkmaya hazırlanmaktadır.

Dünya’nın konusundaki en yetkili kurumu olan World Anti Doping Agency (WADA)’nın akredite laboratuvar listesinde bulunan ve Deutsche Akkreditierungsstelle GmbH tarafından akredite olan Institute of Biochemistry German Sport University Cologne’de yapılan analizlerde Hardline Nutrition ürünlerinde doping veya hormon tespit edilmemiştir

Beşiktaş’a abone olun, siz de şampiyonların tercihi Hardline’ı keşfedin!

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr