Herkes Atiba'yı konuşuyor! Kanadalı'nın neyi eksik...

Herkes Atiba'yı konuşuyor! Kanadalı'nın neyi eksik...

Camia bunu konuşuyor: Beşiktaş'ın iç transfer politikası Atiba Hutchinson için de uygulanacak mı?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Hapoel Beer Sheva’ya karşı elde edilen 3-1’lik galibiyet moralleri artırdı. Karşılaşmada bir de gol atan Atiba Hutchinson da hem performansı hem de camiadaki önemiyle gündeme geldi.

Slaven Bilic döneminde takıma katılan Atiba, Şenol Güneş’in gelişinden sonra çift yönlü bir oyuncu oldu.

Tecrübeli yıldız, artık çok daha dikine oynayarak hücuma da doğrudan katkılar sağlıyor. Kanadalı oyuncu, Hapoel Beer Sheva maçında attığı golle de, maçı seyreden yöneticiler tarafından ayakta alkışlandı.

Bir sene önce gönderilmek üzereyken son anda takımda tutulan Atiba’nın bu performansı nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi’nin yeni bir sözleşme hazırlığına girebileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Ricardo Quaresma ve Dusko Tosic ile sözleşme yenilenmesi gündeme geldi. Özellikle Quaresma ile daha 1 sene varken sözleşme yapılması anımsatılıp, 34 yaşındaki oyuncu için de benzer bir durumun geçerli olması gerektiği kaydedildi.

Beşiktaş Yönetimi’nde bazı isimlerin, “Atiba gibi bir oyuncuyu dışarıda aramaya başlasak, hem bonservisine hem de kendisine çok paralar vereceğiz. Sözleşmesinin bitmesine bir sene daha olmasına rağmen Quaresma ve Tosic kadar o da sözleşmesinin uzatılmasını hak ediyor. Tolgay ve Oğuzhan’ın sözleşme uzatılması durumunu konuşuyoruz ama Atiba’yı da öne çekmeliyiz. Orta sahanın direği olan böyle bir oyuncuyu elimizden kaçırmamalıyız” diye konuştukları ortaya çıktı. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)

Etiketler :