"İki kritik hata vardı"

"İki kritik hata vardı"

Fanatik Gazetesinden Serkan Akcan Antalyaspor Beşiktaş karşılaşmasını kaleme aldı. İşte o yazısı...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın Quaresma üzerinden oynadığı ezberlenmiş sağ kanat oyunu rakiplerin çözdüğü ve son dönemde riske etmekten çekinmediği bir hal almıştı. Gönül’ün yerine oynayan Adriano’nun vasatlığı yüzünden Şenol Güneş, hücumu Babel ve Caner ile soldan organize edince Antalya’nın savunma balansı bir türlü yerine oturmadı.

Nasri, Eto’o, Maicon gibi yıldızları oynamamasına rağmen ilk golü Q7’nin kaptırdığı basit bir topla bulan Antalya’ya karşı Talisca’nın iştahı maçı çeviren en önemli faktördü. Düne kadar lig performansı eleştirilen Brezilyalı, Negredo’nun döküldüğü bir geceyi tek başına kurtardı.

Gecenin sorusu 

​VAR, Talisca’nın attığı ama Babel’in faulü gerekçesiyle sayılmayan gole çözüm öneriyor. Peki Medel’in eline çarpan top nasıl çözülecek? IFAB’ın 8 kez yama yaptığı VAR için Almanya, Hollanda çalkalanıyorsa Türkiye yıkılır!

Maçın starı 

Talisca, Antalya’da sahaya çıkan diğer 21 futbolcudan farklı bir iştaha sahipti. Belli ki devre arasında futbolu özlemiş. Bir attı sayılmadı, iki tane daha attı maçı çevirdi.

Maçın Olayı 

Hakem özkahya ve yardımcıları için iki kritik hata vardı. Babel’in Sangare’nin üzerinden indirdiği hava topunda faul yoktu, Talisca’nın golü temizdi. Medel ceza sahasında topu eliyle kesti, penaltı verilmeliydi. (Serkan Akcan / Fanatik)

Etiketler :