İlhan Mansız eski günlerine döndü!

İlhan Mansız eski günlerine döndü!

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken, 28 Ocak Cumartesi günü TV8'de yayınlanan Survivor yeni bölümü izleyenleri yine ekrana kitledi. Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununa damga vuran İlhan Mansız, 4'te 4 yaparak büyük bir başarı

Ajans Beşiktaş - Survivor 2017'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ünlüler olurken, Ünlüler takımında eski Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız güne adeta damgasını vurdu.

Başladığı günden bu yana Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2017, TV8'de 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde yine izleyenleri ekranlara kitledi. Ünlüler ile Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu bayrak yarışına kaldı.

İlk turu Ünlüler kazanırken, ikinci turda ise gülen taraf Gönüllüler oldu. Kazanan takımı belirleyecen üçüncü oyunda ise Ünlüler takımında en iyiler olarak Serhat Akın, İlhan Mansız, Sema ve Pınar çıktı. Sema ve Pınar oyunlarını kaybederken, Serhat Akın ve İlhan Mansız rakiplerini mağlup etti. Ünlüler adına skoru 2-2'ye getiren İlhan Mansız, bayrak yarışında Sema ile çıktığı oyunda atışlarda da 2'de 2 yaparak Ünlüler takımına dokunulmazlığını getiren isim oldu. İlhan Mansız toplamda çıktığı 4 oyunda da galip gelme başarısı gösterdi. (Futbol Arena)