İlhan Mansız, Survivor'dan diskalifiye mi edilecek?

İlhan Mansız, Survivor'dan diskalifiye mi edilecek?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı olan Survivor'da sular durulmuyor.

Ajans Beşiktaş - TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2017 programında yer alan eski Beşiktaşlı milli futbolcu İlhan Mansız ile aynı takımda yer alan Fatih Hürkan arasında yaşanan kavga gündem yarattı.

Son yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyunu sırasında ikili arasında sert bir tartışma yaşandığı görüldü. Ünlüler takımına dahil olduktan sonra ılımlı tavırlarıyla dikkat çeken Fatih Hürkan'ın ilk kez bu kadar gergin olduğu gözlenirken, İlhan Mansız'ın da aynı sertlikte yanıt vermesi ortamı gerdi.

Survivor 7 Şubat Salı fragmanında yayınlanan kısa görüntülerde ikilinin önce sert diyalog yaşadığı ardından birbirlerine girdiği görülüyor. Bu sırada diğer takım arkadaşları ve teknik ekip devreye girerek ikiliyi ayırmaya çalışıyor.

1-116.jpg

Yaşanan olay sonrası sosyal medyada birçok takipçi Acun Ilıcalı'nın İlhan Mansız ve Fatih Hürkan'ı diskalifiye edeceğini iddia etti.

Bazı izleyenler ise yaşanan kavga sonrası yarışmacılara ihtar cezası veya bir yarışmacının başka adaya gönderilme konusunun gündeme gelebileceğini ileri sürdü. Olayla ilgili son kararının bu akşam yayınlanacak bölümde ada konseyi sırasında verilmesi bekleniyor. (Futbol Arena)

Etiketler :