İlhan Mansız'dan alkışlanacak hareket!

İlhan Mansız'dan alkışlanacak hareket!

TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2017’de finale artık sayılı günler kala kimin şampiyon olacağı büyük merak konusu oldu.

Ajans Beşiktaş - Son olarak Berna Keklikler’in veda ettiği Survivor’da Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleşecek büyük finale 4 yarışmacı katılacak.

Öte yandan Survivor’da bu yılın en fazla konuşulan yarışmacılardan biri olan İlhan Mansız’ın yarışmaya katılmadan önce yaptığı açıklamada söyledikleri özellikle hem Beşiktaş taraftarlarını, hem de İlhan Mansız hayranlarını mutlu etti. Bu açıklamalar aynı zamanda kamuoyundan da büyük takdir aldı.

Son haftalarda takım arkadaşlarına büyük destek olan ve özellikle kaybedilen dokunulmazlıklarda takımını korumak adına elenme potalarına giren İlhan Mansız’dan alkışlanacak bir hareket daha geldi.

Eski Beşiktaşlı futbolcu, Survivor’a katılmadan önce futbolcu kimliğini ve kariyerini tamamen adanın dışında bıraktığını açıkladı.

İlhan Mansız, Survivor’a katılmadan önce yaptığı açıklamada kendisini neler beklediğini bilmedini ve zorlanacağını tahmin ettiğini söylerken, bunun yanı sıra SMS sistemiyle alakalı hayranlarına son derece mütevazi bir mesaj gönderdi.

İlhan, "Oradaki performansıma ve tutumuma göre oy verilmesini isterim. Beni seven insanların geçmiş yıllardaki gibi bir takım kavgalara, atışmalara girmesini istemiyorum. Objektif bir biçimde desteklerini sürdürmelerini isterim" şeklinde konuşarak Beşiktaş ve futbolculuk kariyerini kullanmadan Survivor’da tamamen İlhan olarak desteklenmesi istediğini söylerek kamuoyundan da takdir topladı.

Öte yandan İlhan Mansız birkaç ay önce konseyde gönüllüler takımından Sadin ile yaptığı konuşmada, "Benim oynadığım futbol geçmişte kaldı. Bu adaya gelmedi. Burada hepimiz eşit şartlar altında mücadele ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı. (Futbol Arena)