İlhan Mansız'dan büyük fedakarlık!

İlhan Mansız'dan büyük fedakarlık!

TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2017’nin başarılı yarışmacılarından İlhan Mansız son günlerde ayağındaki sakatlık sorunu nedeniyle oyunlarda yer alamadı.

Ajans Beşiktaş - İlhan Mansız’ın yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunlarda oynayamaması da fanlarını da mutsuz ederken, özellikle son bölümlerde Survivor’ın reytinglerde düşüş yaşaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Tedavisi devam eden İlhan Mansız sakatlığıyla ilgili olarak özellikle takım arkadaşlarına yardımcı olamamanın verdiği üzüntüyü dile getirirken, "Doktorumuz Metin Kuş’la birlikte tedavi sürecindeyiz. En kısa zamanda oyunlara geri dönüp takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Özellikle takım arkadaşlarından Serhat Akın ve Adem Kılıççı’nın fazla oyun oynamasının ardından yorgunluk yaşamasına değinen İlhan Mansız, 8 Haziran Perşembe günü yayınlanan yeni bölümde yeniden sahalara döndü.

İlhan Mansız oyun öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün deneyeceğim. Artık son düzlüğe geldik ve ben de takım arkadaşlarıma faydalı olup elimden geleni yapmaya çalışacağım." şeklinde konuştu.

SAKATLIĞI TAM GEÇMEDİĞİ HALDE...

Öte yandan İlhan Mansız’ın Survivor’ın ortalarından itibaren kaval kemiğinde yaşadığı sakatlık sorunu yüzünden bu bölgede sürekli kanama oluşmasına rağmen oyunlarda yer alması büyük takdir toplarken, ayak bileğindeki sakatlık yüzünden bir süredir oyunlardan uzak kalması eski Beşiktaşlı futbolcuyu derinden üzmüştü.

İlhan Mansız 8 Haziran Perşembe günü Survivor yeni bölümde ödül oyununda oynama kararı almasına rağmen sakatlığının hala tam geçmediği ve fakat buna rağmen sahalara geri dönmek istediği öne sürüldü. (Futbol Arena)