İlhan Mansız'dan tarihi hareket!

İlhan Mansız'dan tarihi hareket!

TV8’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok seyrilen yarışma programı Survivor 2017’de 13 Haziran Salı günü yayınlanan yeni bölümünde bu yılın ikinci araba ödülü verildi.

Ajans Beşiktaş - Yarışmacıların annelerine kendileriyle ilgili sorular soruldu ve hangi yarışmacının annesiyle ne kadar yakın olduğuna dair eğlenceli bir oyun oynandı.

Yarışmanın başında özellikle İlhan Mansız ve Serhat Akın, futbolculuk döneminden bu yana uzun yıllar ailelerinden uzak yaşadıkları için şansları olmadığını söylediler. Ancak özellikle İlhan Mansız’ın sergilediği performans Acun Ilıcalı’yı oldukça etkiledi.

İLHAN MANSIZ İLK FİNALİST OLDU

Acun Ilıcalı’nın yarışmacıların annelerine sordukları 15 sorulu ödül oyununda ilk finalist İlhan Mansız oldu. Özellikle son sorularda başarılı olan İlhan, araba ödülünde ilk finalist olmayı başardı. Diğer finalist ise Berna Keklikler oldu. Bu ikili arasında son bir oyun oynandı.

BERNA KEKİKLER’E ARABAYI BİLEREK Mİ BIRAKTI?

İlhan Mansız ile Berna Kekikler arasında sıfır Porsche araba ödülünde yarışmacılar hem bir yandan 60 saniye sayıp, hem de aynı zamanda Acun Ilıcalı’nın sorularına cevap vermek zorundaydı. Bu süre daha sonra 90 saniyeye çıktı.

5 olanın kazanacağı oyunda İlhan Mansız özellikle hem Acun Ilıcalı’nın sorularını rahatlıkla yanıtlarken, hem de başarılı bir performans sergileyerek rakibi karşısında 4-2 öne geçti.

Ancak 4-2’den sonra Acun Ilıcalı’nın soruları azaltması ve bu sürede Berna’nın aldığı üst üste sayılar gözden kaçmadı. İlhan Mansız’ın hem konuşup, hem de rahatlıkla kazandığı sayılarda hiç soru gelmeden peş peşe 3 sayı vermesi gözlerden kaçmadı.

Bu yaşanan durum İlhan Mansız’ın daha önce araba ödülünü kaybeden gönüllüler takımından Berna Keklikler’e bilerek bıraktığı şeklinde yorumlanırken, oyunun detaylarında ise İlhan Mansız’ın özellikle sonlara doğru parmaklarıyla dahi saymayı bırakması ise gözlerden kaçmadı. İlhan Mansız yarışmanın sonunda arabayı kazanan Berna Keklikler’i tebrik etti.

SOSYAL MEDYADA İLHAN MANSIZ FIRTINASI

Oyunun ardından sosyal medyada özellikle Berna Keklikler hayranları İlhan Mansız’a övgüler yağdırdı. İlhan’ın arabayı çok isteyen Berna’ya bilerek bıraktığını ve bu davranışıyla gönüllüleri kazandığını söyleyenler, ayrıca "İlhan Mansız’ın sorulara verdiği mütevazi cevapların yanı sıra gönlünün tok olduğunu da" savundu. (Futbol Arena)