İslam Slimani için Leicester City'nin Beşiktaş'a cevabı

İslam Slimani için Leicester City'nin Beşiktaş'a cevabı

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu konuşulan İslam Slimani için Leicester City oyuncuyla alakalı önemli bir karar aldı. Sliman, Beşiktaş'a gelecek mi?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Leicester City'de oynayan İslam Slimani için yönetime önemli bir yanıt verildi. Forvet hattına Cezayirli oyuncuyu almak isteyen Beşiktaş yönetiminin hedefi transferi kiralık olarak bitirmekti. Ancak Leicester City oyuncusunu bonservisiyle satma kararı aldı.

Milliyet'in haberine göre, Siyah-Beyazlılar, Slimani için satın alma opsiyonlu kiralık tekliflerinden şu ana kadar sonuç elde edemedi. Newcastle United, Southampton ve Watford'un da ilgilendiği 29 yaşındaki futbolcuyu iki sene önce Sporting'den tam 31 milyon euroya transfer eden Leicester City'nin, bonserviste 20 milyon euronun altına inmeye razı oldukları da ifade edildi.
 
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Slimani kimdir?

Leicester City'de forma giyen Slimani 29 yaşında ve santrfor mevkinde forma giyiyor. Bu sezon Leicester City ile Premier Lig'de 11 maça çıkan ve 1 asist yapan Cezayirli futbolcu, toplamda 14 resmi maçta 4 gol attı.