İşte Atiba Hutchinson'un bütün açıklamaları!

İşte Atiba Hutchinson'un bütün açıklamaları!

Atiba basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Süper Lig'in ara döneminde çalışmalarına Antalya kampında devam ediyor. Basın toplantısında konuşan Atiba, "Tekrar şampiyon olmamız için burada her şey müsait. İnanıyorum daha iyi performans göstererek hedefimize ulaşacağız"

"Çok puan kaybettik. Erken golü bulamayınca oyun farklı noktalara gitti. Maç takvimi de etkili ama tabii ki bahanemiz olamaz. İkinci devrede en baştan işi sıkı tutacağız"

"Bayern eşleşmesi için üzgün değilim, hayalkırıklığım da yok. Maçları dört gözle bekliyoruz. Bu eşleşmenin keyfini çıkaracağız, güzel işler yapacağız"

"Larin'i gayet iyi tanıyorum. MLS'te kendini kanıtladı.Kanada Milli Takımı ile de iyi işler yaptı.Potansiyeli yüksek, genç ama tecrübeli."

"Sözleşme yenilemek için kısa bir konuşma yaptık. Gün gün bakıyorum, anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz. Beşiktaş bana ve ailme çok şeyler verdi. İstanbul'u çok seviyorum. İleride kulüpte çalışma imkanı olursa neden olmasın? İsterim."

"Elbette ben de yoruluyorum. İyi beslenip, düzenli uyumaya çalışıyorum. Bu şekilde kendimi formda tutmaya çalışıyorum."

"Cenk'in gidişiyle iyi bir oyuncuyu kaybettik. Son yıllarda takıma büyük etki sağlayan istikrarlı bir golcüydü. Sağ ayağı sol ayağı ve bitiriciliğiyle ceza sahasında çok etkili biri. Cenk son yıllarda kendisini inanılmaz geliştirdi. Şapkadan tavşan çıkarabilen çok iyi bir golcü. İngiltere'ye giderek hayalini gerçekleştirdi. Cenk umarım iyi bir başlangıç yapar. Bu gerçekten kolay değil. Fakat ben Cenk'in başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

Etiketler :