İşte Beşiktaş antrenmanından notlar...

İşte Beşiktaş antrenmanından notlar...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Ajans Beşiktaş - Hafif sağanak yağmur altında basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana salonda çalışan Demba Ba, sahada bireysel fizyoterapist eşliğinde çalışan Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan katılmadı. Talisca takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. İstasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak pas çalışması, top kontrolü ve şut çalışması yapıldı. Antrenman 4 takım halinde yarım sahada yapılan turnuva maçları ve şut çalışmaları ile sona erdi.

Antrenman maçında kazanan takım zafer pozu verirken, kaybeden takımda olan Quaresma da onların sevincine ortak oldu. Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.