İşte Beşiktaş'ın transfer listesindeki 3 yıldız

İşte Beşiktaş'ın transfer listesindeki 3 yıldız

"İmkansız denilecek bir isim alacağız" çıkışının perde arkasında ne var? İşte düşünülen isimler...

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlama kararı alan Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın yakın çevresine söylediği, “Türkiye’ye gelmez, imkansız denilecek bir isim alacağım. Bu yıldız Beşiktaş’ın, Avrupa’daki marka yüzü olacak” sözleri, Siyah-Beyazlı taraftarları oldukça heyecanlandırdı.

Başkan Orman’ın, 3 gündür yönetici Umut Güner ile birlikte Londra’da bulunması, son sözlerinin ardından vakit kaybetmeden transferde harekete geçtiği şeklinde yorumlandı.

Orman’ın hedefindeki isimlerden üçünün, Arsenal’in 10 numarası Mesut Özil, Chelsea’nin orta saha oyuncusu Cesc Fabregas ile Monaco’da bu sezon harikalar yaratan forvet Radamel Falcao olduğu konuşuluyor.

Bu sezon Vodafone Arena’dan 42 milyon Euro gelir elde eden, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nden de sezon sonunda toplamda 25 milyon Euro’luk bir parayı kasasına koyması beklenen Siyah-Beyazlılar’ın, bu mali kaynak doğrultusunda herkesi şaşırtmakta kararlı olduğu ifade edildi.

Mesut ve Fabregas’ın takımlarındaki geleceklerini yerinde öğrenmek isteyen Orman’ın, ayrıca yakın ilişkileri bulunduğu Falcao’nun da menaceri olan Jorge Mendes ile de İngiltere’de bir araya geldiği ifade edildi.

Üç futbolcunun da şartlarını öğrenip, ona göre bir yol haritası çizecek olan Orman’ın, gelebilecek diğer oyuncularla ilgili çalışmalarını da tüm hızıyla sürdüreceği bildirildi.

Fabregas kimdir?

Doğum Tarihi: 04.058.1987 Doğum Yeri: Barcelona Ülkesi: İspanya Yaşı: 29 Boyu: 1.75 cm Kilo: 74 kg Mevkii: orta saha Kulübü: Chelsea oynadığı takımlar: Arsenal, Barcelona

Mesut Özil kimdir?

Doğum Tarihi: 15.10.1988 Doğum Yeri: Gelsenkirchen Ülkesi: Almanya Yaşı: 28 Boyu: 1.83 cm Kilo: 76 kg Mevkii: orta saha Kulübü: Arsenal Oynadığı takımlar: Schalke 04, W.Bremen, R.Madrid

Falcao kimdir?

Doğum Tarihi: 10.02.1986 Doğum Yeri: Santa Marta Ülkesi: Kolombiya Yaşı: 31 Boyu: 1.77 cm Kilo: 76 kg Mevkii: Forvet Kulübü: Monaco Oynadığı takımlar: River Plate, Porto, A.Madrid, M.United, Chelsea

(Fanatik)