İşte Kerim Frei'in Beşiktaş kariyeri

İşte Kerim Frei'in Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş’ta bu sezon fazla şans bulamayan 23 yaşındaki kanat oyuncusuna Kerim Frei için son dönemde yurt içi ve dışından çok sayıda teklif gelmişti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın geçen sezon elde ettiği şampiyonluğa ciddi katkı yapmasına karşın, bu sezonun ilk yarısında teknik direktör Şenol Güneş’in güvenini kazanamayan Kerim Frei, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında attığı gollerle dikkat çekmişti.

BU SEZON

Bu sezonun geride kalan ilk bölümünde 13 resmi karşılaşmada sahaya çıkan Kerim Frei, 4 gol attı. Bunların tamamını Ziraat Türkiye Kupası’nda atan genç futbolcu, takımdan gönderilecek 5 isim arasında gösteriliyordu.

Süper Lig: 6 Maç
Türkiye Kupası: 4 Maç (4 gol)
UCL: 2 Maç

BEŞİKTAŞ'TAKİ TÜM KARİYERİ

4 sezon siyah-beyazlı formayı giyen Kerim, toplam 109 maçta 43 kez 11'de yer aldı. Bu maçlarda 13 kez gol attı.

k-frei.jpg

İSTEDİĞİ OLDU

Kerim'in, "Ben kendime çok güveniyorum. Takımda kalarak ilk 11'de oynamak için mücadele edeceğim. Beşiktaş'tan ayrılırsam sadece yurt dışına giderim. Anadolu'da bir takımda kiralık oynamam" ifadelerini kullandığı daha önce haberlerde yazılmıştı.

Başarılı oyuncu, Championship takımlarınan Birmingham'a satıldı. Genç oyuncu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Siyah-beyazlılarla 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Kerim, 3.1 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Etiketler :