İşte Mehmet Ekici transferinde merak edilenler

İşte Mehmet Ekici transferinde merak edilenler

Olcay Şahan’ı Trabzonspor’a gönderen Beşiktaş, bordo-mavili ekipten Mehmet Ekici transferi için büyük ilerleme kaydetti.

Siyah-beyazlıların uzun süredir F.Bahçe’nin transfer etmek istediği 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşmaya vardı. Trabzonspor ile mukavelesi 30 Haziran’da sona erecek olan Mehmet Ekici, bu sezonu bordo-mavili takımda tamamlayacak.

OLCAY ŞAHAN FAKTÖRÜ

Beşiktaş, Mehmet Ekici rekabetinde Olcay Şahan faktörüyle öne geçti. 200 bin Euro gibi düşük bir bedelle yıldız futbolcuyu Trabzonspor'a gönderen siyah-beyazlılar, Ekici'yi hemen istemiyor.

TOLGAY GİDERSE...

Özellikle orta saha rotasyonunda oyuncu fazlası bulunan Kara Kartal, yıldız futbolcunun sezon sonuna kadar Trabzon'da oynamasına çok sıcak. Avrupa'dan transfer teklifleri alan Tolgay Arslan'ın satılması halinde boşluğu Mehmet Ekici ile doldurulması ana fikir.

ÜCRETLER

Yıllık ücreti 1.4 milyon Euro olan başarılı oyuncunun sezonun 2. yarısında alacağı 700 bin Euro’yu Beşiktaş ödeyecek. Ekici, sezon bitiminde Beşiktaş’a gelecek.

83 MAÇTA 18 GOL, 18 ASİST

2014-2015 sezonu başında Almanya’nın Werder Bremen takımından Trabzonspor’a gelen Mehmet Ekici, bordo-mavili forma altında çıktığı 83 maçta 18 gol atıp 18 de asist yaptı. Alman devi Bayern Münih’in altyapısında yetişen, Bundesliga’da Nürnberg’de de oynayan ve A Milli Takım’da 12 kez görev yapan Mehmet, bu sezonun ilk yarısında ise 19 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistle oynadı.  (Vatan / Erdal Cömert & AMK)

Etiketler :