İşte Pepe'nin tüm açıklamaları!

İşte Pepe'nin tüm açıklamaları!

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü stoperi Pepe, BeIN Sports'a özel bir röportaj verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni transferi Kepler Laveran Lima Ferreira, tatilden döndükten sonra siyah-beyazlıların İspanya kampına katılmıştı. 4 gündür takımla çalışan Portekizli oyuncu, Tuna Akdemir'in sorularını yanıtladı. İşte Pepe'nin açıklamaları:

"Burada fantastik duygular içerisindeyim günde çift idman yapıyoruz. Önümüzde Süper Kupa maçı var. Süper Kupa'yı kazanmak istiyoruz. Allaha şükür kariyerim boyunca kazanabileceğim herşeyi kazandım. İstenmek her zaman çok güzel. Ama bu süreç içinde Beşiktaş'ın, taraftarların bana gösterdiği ilgi, sevgi ve alaka çok önemliydi. İnstagram'dan atılan mesajlar çok etkiliydi. ''Come to Beşiktaş'' sloganları beni çok mutlu etti. Sadece bana değil aileme de... Stadı gördükten sonra kararı vermem çok olay oldu.

Quaresma bana takımdaki arkadaşlığı anlattı. Gerekli bilgileri aldım. Türkiye ve Beşiktaş'ın ne kadar iyi olduğunu defalarca anlattı. Profesyonel bir oyuncuyum. Takım arkadaşlarıma yardım edeceğim. Kazanmak için buradayım. Çok basit bir insanım, sade alışkanlıklarım var. Zor bir insan değilim. Basit şeylerle mutlu olabiliyorum. Kısa zaman içerisinde de bunu görebileceksiniz. Türkiye'nin büyük bir kulübündeyim. Beşiktaş taraftarını temsil etmek için benim için yeterli bir motivasyon.

Getafe maçında bana sert, agresif damgası vuruldu. O maçtan önce de sonra da aynıydım ben. Bundan sonra da oynadığım takım için herşeyi vereceğim. Çok şükür kaliteli oyuncularımız var. Valladolid maçını izledim. Takımın üzerinde yorgunluk var. Bazen reaksiyon göstermekte geri kalabilrler ama maç haftasına girdiğimiz zaman herşey normale dönecektir.

Stoper pozisyonunda kendimi rahat hissediyorum. Hocamız görev verirse ön libero da oynarım. Takımım için herşeyi yaparım. %100 lige odaklanmamız lazım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ligde çok iyi olursak Şampiyonlar Ligi'nde de gruplardan çıkarız. Eğer Şampiyonlar Ligi'nde de üst tura atarsak kendimizi hayal kurmaya başlayabiliriz. Kesinlikle bir tercihim yok ama Real Madrid'e karşı oynamak güzel olurdu. Tabii önemli olan o maçlara hazır olmak.

Kızlarımla vakit geçiriyorum. Onları okuldan alıp parka götürüyorum. Onların yüzünü güldürebilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Saygısızlık yapılması en çok sinirlendiğim şeylerden biridir. Bütün insanlar eşit. Herkesin yanındakine saygı duyması lazım. Taraftarlar Beşiktaş'a inanmaya devam etsin. Destek vermeye devam etsin. Bugüne kadar formamı nasıl son damlasına kadar terlettiysem yine aynı performansı sergileyeceğimden şüpheleri olmasın."

Etiketler :