Jeremain Lens'ten sürpriz açıklama!

Jeremain Lens'ten sürpriz açıklama!

Geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık oynayan Jeremain Lens, Sunderland'de kalabileceğinin sinyallerini verdi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe'deki kiralık sözleşmesinin ardından Sunderland'e geri dönen  Jeremain Lens'ten önemli açıklamalar geldi.  Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Jeremain Lens, hazırlık maçlarında başarılı bir performans gösterdiği Sunderland'de kalabileceğinin sinyallerini verdi.

Bu sezon Sunderland formasıyla oynadığı hazırlık maçlarında 4 gole imza atan Lens, son oynanan Bradford City maçının ardından konuştu ve ''Gol atmak her zaman güzeldir. Bazen çok güzel goller oluyor, bazen normal. Şanlıyım son attığım gol güzellerden bir tane oldu'' dedi.

''ŞU AN SUNDERLAND'İN OYUNCUSUYUM...''
Performansını sürdürmek istediğini söyleyen Hollandalı oyuncu ''Kendimi hazır hissediyorum. Performansımı bu şekilde devam ettirmek istiyorum. Sezon öncesi en önemli olan şeylerden biri hazır olmak. Ben de çok çalışıyorum ve olabildiğimce hazır durumdayım'' ifadelerini kullandı.

Geleceği hakkında da ipuçları veren Lens, bu sezon İngiltere Championship'te mücadele edecek Sunderland'de kalabileceğinin sinyallerini ''Şu an Sunderland'in oyuncusuyum ve bu kulüp için her şeyi yapacağım. Mücadele etmeye ve takım için çok çalışmaya devam edeceğim. Gollerime de umarım devam ederim'' sözleriyle verdi. (Sporx)

Etiketler :