Jesus Navas, Sevilla'yı bekliyor!

Jesus Navas, Sevilla'yı bekliyor!

Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen İspanyol futbolcu Jesus Navas'ın, eski takımı Sevilla'dan teklif beklediği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Jesus Navas, hangi takıma transfer olacak? Beşiktaş'ın transferde anlaştığı iddia edilen Navas için İspanya'dan transfer iddiası geldi. 4 sene önce Manchester City'e transfer olan ve İngiliz ekibiyle yollarını ayıran İspanyol futbolcunun Sevilla'dan teklif beklediği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞMA ŞARTLARI

İspanyol basınında çıkan habere göre Beşiktaş ile yıllık 3.4 milyon Euro değerinde 2 senelik anlaşan Jesus Navas, Beşiktaş'a imza atmak için eski takımı Sevilla'dan gelecek cevabı bekliyor. Navas ile Beşiktaş'ın dışında Lazio ve Roma'nın ilgilendiği ancak 31 yaşındaki futbolcunun ilk tercihinin Sevilla olacağı belirtildi.

SEVILLA ÖZLEMİ

Sevilla altyapısından çıkan ve 11 yıl İspanyol temsilcisinde forma giyen Jesus Navas'ın tekrar eski takımına dönmek istediği, ancak Sevilla'dan bir teklif gelmemesi durumunda ise Beşiktaş'a yakın olduğu kaydedildi.

Sağ kanat pozisyonunda görev yapan Jesus Navas, geçtiğimiz sezon Manchester City ile çıktığı 36 maçta gol kaydedemezken 5 asist üretti. 35 kez de İspanya Milli Takımı forması giyen tecrübeli futbolcu, özellikle hızı ile dikkat çekiyor. (Sporx)