Juventus Tottenham maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Juventus Tottenham maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonunda 2. tur heyecanı bu akşam (13 Şubat 2018) oynanacak maçlarla başlıyor.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında İtalyan ekibi Juventus, İngiltere ekibi Tottenham'ı Torino'da Juventus Stadı'nda konuk ediyot. Futbolseveler mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecek. Peki Juventus - Tottenham maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Gecenin maçında İtalya temsilcisi Juventus ile İngiliz ekibi Tottenham kozlarını paylaşacak. 

Massimiliano Allegri'nin çalıştırdığı, Higuain, Dybala, Chiellini, Buffon gibi yıldızların formasını giydiği Juventus, Barcelona, Sporting Lizbon ve Olympiakos'un yer aldığı Şampiyonlar Ligi D Grubu'nu 11 puanla 2. sırada tamamlayarak son 16 takım arasına adını yazdırmıştı.  Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino'nun çalıştırdığı Premier Lig ekibi ise kadrosunda Delle Ali, Harry Kane, Erika Lamela gibi yıldızlarla dikkat çekiyor. Tottenham, 'ölüm grubu' olarak adlandırlan, Borussia Dortmund, Real Madrid ve Apoel Nicosia'nın yer aldığı H Grubu'nu 16 puanla lider tamamlayarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı. Ada ekibi, grup maçlarında sadece deplasman Real Madrid ile berabere kalarak puan kaybetmişti. 

Futbolseverler, 13 Şubat Salı günü 22.45'te başlayacak Juventus - Tottenham Şampiyonlar Ligi maçını TRT 1 kanalından canlı şifresiz yayınla izleyebilecek.

Etiketler :