Kadın Basketbol Takımı yemekte bir araya geldi

Kadın Basketbol Takımı yemekte bir araya geldi

Beşiktaş Kadın Basketbol takımı Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nde bir araya geldi.

Ajans Beşiktaş - Sezon sonu yemeğine; Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Kadın Basketbol Takımımızın teknik heyeti ve oyuncuları katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemekte bir konuşma yapan Ahmet Cihat Kumuşoğlu şunları söyledi: “Takımımız çok iyi mücadele etti. Bu sene önemli bir noktaya geldik. Önümüzdeki sezon çok daha iyi noktaları hedefleyeceğiz. İyi bir sezon geçirdik.”

Kadın Basketbol Takımının iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Hakan Özköse, “Çok mücadele ettiler. Hocamızın bu sezon takıma katkısı çok büyük oldu. İlerleyen yıllarda daha başarılı olacaklarına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki yıl şampiyonluk gelir” dedi.

Kadın Basketbol Takımının Antrenörü Aziz Akkaya, ligde finale yükselemedikleri için üzgün olduklarını dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı: “Hedefleri olan bir kulüp olarak finale yükselmeliydik. İçim buruk. Şampiyon olabiliriz diye düşünmüştüm. Takımım iyi mücadele etti. Sezona kötü başladık. Ritim yakalamıştık. Finale yükselebilirdik. Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz bize çok destek oldular. Bundan sonra işimiz daha zor.”