Kamerun basınından Aboubakar'a şok suçlama! "Gol atmayı bilmiyor"

Kamerun basınından Aboubakar'a şok suçlama! "Gol atmayı bilmiyor"

Geçtiğimiz sezon Beşiktat'ta kiralık olarak forma giyen ve yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merakla beklenen Vincent Aboubakar için Kamerun'dan şok bir suçlama geldi.

Ajans Beşiktaş - Vincent Aboubakar, Kamerunluları çıldırttı! Beşiktaş'ın bonservisini almak için uğraş verdiği Aboubakar, 2017 Konfederasyonlar Kupası'nda Avustralya karşısında gösterdiği performansla eleştirilerin odağı oldu.

Kamerun basınında çıkan ve ''Aboubakar gol atmayı bilmiyor'' başlıklı haberde 25 yaşındaki golcü futbolcuyu eleştiren sözler kullanıldı. Özellikle Aboubakar'ın 57. dakikada müsait bir pozisyonu değerlendiremediği ve 3 dakika sonra Avustralya'nın eşitlik sayısını yakaladığının altı çizildi.

4 NET FIRSAT KAÇIRDI

Beşiktaş'ın yanısıra Newcastle United ve Rennes takımlarının da bonservisini almak istediği Aboubakar'ın Avustralya maçında 4 net gol pozisyonundan yararlanamadığı belirtilirken, alınan beraberlik Aboubakar'ın performansına bağlandı.

Vincent Aboubakar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla toplam 38 maça çıkarken 19 gol ve 4 asist üretmişti. Ligin ikinci yarısından itibaren performansını arttıran Aboubakar, Spor Toto Süper Lig'de 27 maçta 12 gol atmıştı. Kamerunlu forvet, forma giydiği 9 Avrupa maçında da 6 gol atma başarısı göstermişti. (Sporx)