Kartal 3. Yıldız için sahada

Kartal 3. Yıldız için sahada

Lider Beşiktaş, ligin bitimine 1 hafta kala mutlu sona ulaşmak hedefiyle bugün Gaziantep deplasmanına çıkıyor.

Ajans Beşiktaş -  Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş, bugün G.Antepspor deplasmanına şampiyonluk için çıkıyor... 1 maç eksiğiyle ikinci sıradaki Medipol Başakşehir’in 1 puan farkla önünde bulunan siyah-beyazlılar, ligden düşmesi kesinleşen kırmızı-siyahlıları devirirse bitime 1 hafta kala mutlu sona ulaşacak.
 
G.Antepspor yönetiminin, stadın tüm tribünlerini Beşiktaşlı taraftarlara açması sayesinde 30 bine yakın taraftarının desteğiyle deplasmanda mücadele edecek olan Kara Kartal, maçı kazanması durumunda üst üste 2., toplamda ise 15. şampiyonluğunu ilan edip armasının üzerine 3. yıldızı da takacak. Geçen sezon ligi F.Bahçe’nin önünde şampiyon tamamlayan siyah-beyazlılar, bu sezon da Başakşehir’i geçmesi durumunda 24 sezon aranın ardından arka arkaya iki sezonu şampiyon noktalamış olacak.
 
Beşiktaş şampiyonluk turu atmak amacıyla çıkacağı karşılaşma için dün G.Antep’e özel uçakla tam kadro gitti. Ayrıca yönetim kurulu da eksiksiz olarak Kalyon Arena’daki yerini alacak ve G.Antep’te takımı yalnız bırakmayacak. (Vatan-Erdal Cömert)