Kartal, aradığı forveti İngiltere'de buldu!

Kartal, aradığı forveti İngiltere'de buldu!

Siyah-beyazlılar, İngiltere'de mutsuz olan Belçikalı yıldız için harekete geçti. Başkan Fikret Orman, genç golcünün yıllık 1.3 milyon Euro'luk maaşını ödemeye hazır olduklarını belirtti.

Ajans Beşiktaş - Kiralık sözleşmesi sona eren Vincent Aboubakar'ın Porto'da kalma ihtimalinin güçlenmesinin ardından Beşiktaş, aradığı forveti İngiltere'de buldu. Sözcü'de yer alan habere göre siyah-beyazlılar, Liverpool'un genç golcüsü Divock Origi için transfer çalışmalarına başladı. Kara Kartal, Jürgen Klopp'un kadroda düşünmediği 22 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istiyor. Belçikalı futbolcunun da Şampiyonlar Ligi nedeniyle ilk tercihi Beşiktaş...

YILDIZ OLMAK İSTİYOR
Geçen sezon 43 maçta oynayıp 11 gol atan futbolcu, bu karşılaşmaların sadece 21'inde ilk 11'de şans bulurken, toplam 2105 dakika sahada kaldı. Bu durumdan rahatsız olan Divock Origi, değişmez bir isim olacağına inandığı Beşiktaş'ın teklfine sıcak bakıyor. Liverpool Teknik Direktörü Klopp'un da kiralanmasına onay verdiği Belçikalı futbolcu, yıllık 1.3 milyon Euro'luk ücreti karşılanarak siyah-beyazlı kulübe kazandırılacak.