Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'dan şampiyonluk değerlendirmesi

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'dan şampiyonluk değerlendirmesi

Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor'da Teknik Direktör Sudumica, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor'da Teknik Direktör Sudumica, bugünkü 90 dakika öncesinde Hürriyet'e konuştu.

3 TAKIM SÜRPRİZ YAPABİLİR

"Şampiyonluk yarışının en büyük adayları Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir...Bu 4 takım şampiyonluk şansı olan takımlar. Bir adım daha öndeler... Ama Göztepe, Trabzonspor ve Kayserispor'da sürpriz yapabilir"

"Sadece Trabzonspor ve Başakşehir değil...Bunların arasında Beşiktaş maçı da var. Umut'un pozisyonunun penaltı olmadığını söyleyebilirim. Bunu ben değil birçok kişi söyledi.
Başakşehir'in verilen golü, doğru karar uygulanıp Adebayor'un eline çarptığı için verilmese idi. Beşiktaş'a verilen saçma sapan penaltı kararı olmasa idi, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarındaki o 2 net hata olmasa biz bugün 30 değil 34 puanla Galatasaray karşısına çıkacaktık.

Ama Türk hakemleri hakkında bir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar hata yapar. Onların da hata yapma lüksü var. Bunun gibi kaybettiğimiz 3-4 puan daha var.
Daha yukarıda, ilk 4 içinde olabilirdik. Hakem kararları ile kazandığımız bir maç yok!

Futbol benim hayatımda ilk sırada. Ailemden önce geliyor. Ailemi futbol yüzünden 2.plana atıyorum. Belki 8 senedir ailemle tatil yapamıyorum. Bu da futboldan kaynaklanıyor" (Hürriyet)

Etiketler :