Kenan Sipahi'den Ufuk Sarıca'ya övgü

Kenan Sipahi'den Ufuk Sarıca'ya övgü

2019 FIBA Dünya Kupası'na eleme grubu maçları sürüyor. Bu önemli maç öncesi A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın genç isimlerinden Kenan Sipahi açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - A Milli Erkek Basketbol Takımı, ikide iki yaparak başladığı B Grubu'nda yarın İsveç ile Başkent Stockholm'deki Hovet Arena'da TSİ 21.00'de karşı karşıya gelecek. A Milliler ikinci maçını ise 26 Şubat'ta Letonya ile oynayacak.
 
Beşiktaş Sompo Japan'ın milli basketbolcusu Kenan Sipahi maç öncesi şu açıklamalarda bulundu: "Yeni sistemdeki deplasman maçlarının çok zor. Çünkü birbirinden farklı basketbol oynayan takımlar ile mücadele ediyorsunuz. O yüzden çok önemli bir organizasyon. Herkes elinden geleni yapıyor. Bizim de diğer takımların da eksikleri var. Ama çok önemli 2 deplasmana gideceğiz.

Ufuk Sarıca'nın eskiden de oyunculuğunu biliyoruz. O'nun bize ne kadar çok şey öğretebileceğinin de farkındayız. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Ben kendisiyle daha çok vakit geçiriyorum, sistemini daha iyi biliyorum ve burada diğer arkadaşlarla paylaşıyorum. Zaten çok enerjik bir takımız ve genç oyunculardan kuruluyuz. Ufuk Sarıca ile çalışmak hepimiz için bir avantaj."

Etiketler :