Kocaman “Talisca’yı sahada görürsem şaşırmam” dedi ama Fenerbahçe de Alper’in kartı için itirazda bulunmuştu!

Kocaman “Talisca’yı sahada görürsem şaşırmam” dedi ama Fenerbahçe de Alper’in kartı için itirazda bulunmuştu!

Aykut Kocaman, Talisca'nın sarı kartının iptali konusu hakkında "Talisca'yı sahada görsem şaşırmam" dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Konyasporlu oyuncu Ali Turan Talisca'nın ayağına basmasına rağmen sarı kart ceza sınırında bulunan Talisca'ya hakem Alper Ulusoy tarafından kart çıktı. Verilen bu kartla Talisca, 23. haftada oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Beşiktaş'ın Talisca'nın kartı için bir başvurusu olacak deniyor. Talisca'yı sahada görürseniz, şaşırır mısınız?" sorusuna, "Türkiye'de futbol ortamında şaşırmayı artık bıraktım, hiçbir şeye şaşırmıyorum ama bu çok absürd bir durum, bu kadar olacağını zannetmiyorum." dedi.

29 Eylül 2017'de Akhisar - Fenerbahçe maçının 82. dakikasında kırmızı kart gören Alper Potuk için kulüp avukatları, Akhisarspor maçında haksız bir şekilde oyundan atıldığını iddia ettiği Alper Potuk'un kırmızı kartının iptali için TFF'ye başvuru yaptı.

20 Ekim 2007'de oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor-Beşiktaş maçında kırmızı kart gören kaleci Rüştü'ye ceza verilmesine gerek görmeyerak Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki kırmızı kartın ciddi ve aşikar bir yanlış karar (haksız olarak oyundan çıkarılma) olduğu kanaatine varılmıştı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ceza sahası dışında topla elle oynadığı gerekçesiyle oyundan atılan Rüştü Reçber'in, televizyon görüntülerinde elle değil, göğsüyle oynadığı anlaşılmıştı.