Kombine kartlar yeniden satışta

Kombine kartlar yeniden satışta

2016-17 Kombine Kart satışları 25 Ocak’a kadar tekrar başlıyor.

Kulüpten konuyla alakalı yapılan duyuru şu şekilde:

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde karar maçları öncesinde, Ufuk Sarıca liderliğindeki Potanın Kartalları’nın gücüne güç katmak ve yeni zaferlerinde pay sahibi olmak istiyorsan, 2016-17 Kombine Kart satışları 25 Ocak’a kadar tekrar başlıyor.

Beşiktaş Sompo Japan Takımımızın Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde yeni zaferlerine tanıklık etmek için sen de BJK Akatlar Arena’da yerini al!

Ligde, aralarında Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank, Banvit, Pınar Karşıyaka gibi zirve mücadelesi veren takımlara karşı oynayacağımız maçlar da bulunan 8 maç ve olası Play-Off maçları...

Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliği için büyük önem taşıyan Dinamo Sassari ve Ludwigsburg maçları ve sonrasındaki Play-Off mücadelesi..

Tüm bu maçlar ve aynı zamanda Kadın Basketbol Takımımızın maçlarını da kombine kartınla izleyebilirsin...

KOMBİNEMİ NASIL ALIRIM?

Kombine Kart satışları, Biletix websitesi (www.biletix.com.tr), Biletix satış noktaları ve 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi'nden 25 Ocak tarihine kadar yapılacaktır.

Aynı zamanda satış ve teslimatlara 22 Ocak’ta Anadolu Efes ve 25 Ocak’ta Ludwigsburg maçlarında BJK Akatlar Arena gişelerinde devam edilecek ve bu maçın sonrasında satışlar tamamlanacaktır. 

KOMBİNE KART FİYATLARI

Alacağın kombine kartla bu sezon BJK Akatlar Arena’da oynayacağımız tüm karşılaşmaları önemli bir fiyat avantajıyla izleme şansına sahipsin.

Kategori  -  Bedel
Tüm Bloklar  200 TL

NOT: K1, J1, B1, C1 ve D1 bloklarında satışa sunulan kombineler tükenmiştir.