Kombine yenilemesi yapacak taraftarlar için önemli haber

Kombine yenilemesi yapacak taraftarlar için önemli haber

Beşiktaş Kulübü'nden kombine yenilemesi yapacak taraftarları bilgilendirdi.

Ajans Beşiktaş - Kulüpten yapılan "Kombine Yenilemesi Yapan Taraftarlarımıza Yer Değiştirme ve Devretme Hakkı Tanınacaktır" başlıklı o açıklama:

2017-18 sezonu Vodafone Arena kombine yenilemeleri 2 Mayıs gün sonunda sona erecektir.

Kombinesi bulunan taraftarlarımıza, 2 Mayıs tarihine kadar yenileme işlemlerini yapmaları koşuluyla, bazı haklar tanınacaktır.

2 Mayıs tarihine kadar kombine yenilemesi yapan taraftarlarımız, 6-12 Mayıs tarihleri arasında mevcut yerlerini üst kategori ile değiştirmek için başvuru yapabileceklerdir. Başvurular Vodafone Arana Kombine Satış Ofisi'nden yapılabilecektir.

Kombinesi olup, öncelikli alım hakkını ailesi ya da bir başkasına devretmek isteyen taraftarlarımız, 2 Mayıs tarihine kadar koltuk devri için Vodafone Arena Kombine Satış Ofisi’ne başvuru yapabilirler.

Kombine yenilemelerinizi www.passo.com.tr portalından veya Vodafone Arena Satış Merkezimizden yapabilirsiniz. (Maç günleri stadyumdaki satış merkezimizde yenileme işlemi yapılamamaktadır)

Taraftarlarımızın, 2 Mayıs tarihinde sona erecek olan yenileme işlemlerini son günlere bırakmadan yapmalarını önemle rica ederiz.