KONUK YAZAR | Ankara ayazı

KONUK YAZAR | Ankara ayazı

Beşiktaş taraftarı Kenan Özmen, Ajans Beşiktaş için bir yazı kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Ankara ayazı, boş tribünler, rotasyon, tatil dönüşü rehavet ve geleneksel kupa motivasyonsuzluğu ilk maçın skoruyla birleşince ortaya vasat, keyifsiz bir oyun çıktı.

Her şeye rağmen yedek oyunculardan daha istekli olmalarını beklerdik. İdeal on birinde ısrarcı olan Şenol Güneş’ e, kendilerini göstermeleri adına en büyük fırsat olan kupa mesailerinin bu şekilde çarçur edilmesinin mantığı olmasa gerek.

Dün akşam Mitroviç’ ten başka vasatın üzerine çıkabilen oyuncumuz yoktu. Yerinde müdahaleleriyle göz dolduran Mitroviç  son dakikalarda yaptığı hatalarla maçın skorunu tayin etmesine rağmen ilerisi adına umut verdi. “45 dakikalık hamle oyuncusu” Talisca da oyuna girdikten sonra takıma ivme kazandırdı.    

Kendi adıma kendisinden çok şey beklediğim Orkan, yaptığı birkaç klas hareketle kalitesini gösterdi. Devamlılık sorunu ve maç eksiği olan yetenekli oyuncunun, Talisca’ nın pozisyonunda daha çok süre alması durumunda takıma güç katabileceğini düşünüyorum.

Genel anlamda vasatın üzerine çıkamayan takımımızda Tolga’ nın yine kronik hatalarına devam ettiğini gördük. Özellikle yan toplar ve geri paslara verdiği tepkilerde gram ilerleyemediğini gördük. Kaleci transferinin hiç düşünülmedi bu dönemde Allah Fabri’ mize zeval vermesin diyoruz.

Gelelim transfer gündemine.

Bayern maçları ve her takımın artık can havliyle saldırmaya başlayacağı ligimiz için mutlaka 3 transfer yapılmalı. Mevcut kadro korunup, Cenk’ in yerine en az Cenk kalitesinde bir golcü ve iyi bir 10 numara mutlaka alınmalı. Alınabiliyorsa bir tane de sol kanat-forvet  alınmalı.

Aksi takdirde, ilk yarıda yaşanan puan kayıpları artarak devam edecektir. (Kenan Özmen)

Etiketler :