"Kurallar şunu söylüyor... Hakem içeri girdiği zaman bir daha çıkmaz, olay hangi takımın sahasındaysa o takım hükmen mağlup olur."

"Kurallar şunu söylüyor... Hakem içeri girdiği zaman bir daha çıkmaz, olay hangi takımın sahasındaysa o takım hükmen mağlup olur."

Akşam gazetesi yazarlarından Ömer Güvenç dün oynana derbi ve yaşanan olaylar hakkında bir yazı kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - İşte Ömer Güvenç'in o yazısı:

GAZETEM Vatan, benden bu maçın yorumunu istedi... Biri F.Bahçe biri Beşiktaş. Türkiye’nin iki güzide kulübü... Büyük bir keyif ile TV başına geçtim. Ve maçın yorumunu yazmak istedim. Şimdi bana söyler misiniz Allah aşkına. Bu maçın yorumunu yazarken tabii ki öncelik futboldan bahsetmek... İki takım nasıldı, teknik direktörler nasıldı, kim kaçırdı, Kaleciler süper kurtarış yaptı... Tabii ki bunlar yazılır. 
 
HİÇ Mİ UTANMANIZ, SIKILMANIZ YOK?
 
PEKİ Allah aşkına, sahada futbol denilen bir şey var mıydı? Hayır! Bu rezilliği, kepazeliği yalnız Türkiye görse, ‘içimizde oldu geçti dileyerek başımızdan savarız’ Bu maçı bütün Avrupa, dünya seyrediyor. Eee be bunu yapanlar hiç mi utanmanız sıkılmanız yok? Evinizde karınıza, annenize, babanıza çocuğunuza kızıyorsunuz onlara bir şey diyemiyorsunuz, veriyorsunuz 50-100 lira oraya gelip ana avrat küfür ediyorsunuz. Futbolculara anahtarlık su para, elinize ne geçirseniz atıyorsunuz.
 
YÜZ MÜ VAR!
 
REZİLLİĞİN, kepazeliğin bini bin para. Kurallar şunu söylüyor... Hakem içeri girdiği zaman bir daha çıkmaz, olay hangi takımın sahasındaysa o takım hükmen mağlup olur. Eee be vicdansızlar... Ahlaksızlar... F.Bahçe’yi seviyorum diyip hançerleyenler... Utandınız mı? Benimki de soru. Onlarda utanacak yüz mü var?