Leipzig cephesinden Beşiktaş sözleri

Leipzig cephesinden Beşiktaş sözleri

RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Monaco'yu grupta tecrübesiyle bir adım önde gördüğünü ancak Beşiktaş ve Porto'nun da güçlü ekipler olduğunu dile getirdi.

Ajans Beşiktaş - RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, Monaco ile oynayacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele edecek RB Leipzig'de konuşan Ralph Hasenhüttl, Monaco'nun tecrübesine dikkat çekti.

Beşiktaş ve Porto'nun da güçlü takımlar olduğunu söyleyen Ralph Hasenhüttl ''Geçtiğimiz sezona bakacak olursak Monaco grubun en güçlü takımı. Ancak Porto ve Beşiktaş da zorlu rakipler'' dedi.

''BU AŞAMADA TECRÜBE ÇOK ÖNEMLİ''

Genç teknik adam Monaco'nun tecrübe farkına dikkat çekerken ''Monaco biraz daha tecrübeli. Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe çok değerli bir özellik. Biz gençliğimizi, hareketliliğimizi sahaya yansıtmalı ancak oyun planımıza da sadık kalmalıyız. Antrenmanda ekibimi sakin gördüm ama Bundesliga'ya hazırlandığımızdan da biraz farklıydı. Bunun özel olduğunu görüyoruz'' ifadelerini kullandı.

RB Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında taraftarı önünde Monaco ile karşı karşıya gelecek. (Sporx)

Etiketler :