Lens'e çılgın teklif!

Lens'e çılgın teklif!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Jeremain Lens için Çin'den ismini sır gibi saklayan bir kulüp devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe'de bu sezon kiralık olarak forma giyen ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği futbolculardan Jeremain Lens konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Hollandalı futbolcuya Çin'den çılgın bir teklif geldiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Jeremain Lens'in Sunderland'de kalıp kalmayacağı merak konusu olurken, Hollandalı futbolcu için siyah beyazlılar devrede. Fenerbahçe de bir yandan Lens'in takımda kalmasını istemesine rağmen Sunderland'in taleplerini karşılamanın zor olduğu ön görülmeye devam ediyor.

LENS'E ÇİN'DEN ÇILGIN TEKLİF!

Öte yandan Lens'in yeni sezonda hangi takım forma giyeceği büyük merak konusu olurken, Hollandalı futbolcuya Çin'den ismini sır gibi saklayan bir kulübün yıllık 7 milyon euro teklifte bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Sunderland'e de cazip bir öneride bulunduğu öğrenilen Çin kulübü Lens'i takımda görmek için kasanın ağzını açtı.

KARARI LENS VERECEK!

Çin'den gelen teklifin ardından gözler şimdi Jeremain Lens'e çevrildi. Hollandalı futbolcunun ve Sunderland'in gelen teklifler arasında hangi takımı tercih edeceği merak ediliyor. (Futbol Arena)