Lucescu, Caner Erkin'i kadroya neden almadı?

Lucescu, Caner Erkin'i kadroya neden almadı?

Milli Takım'ın İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda Caner Erkin'in neden yer almadığı belli oldu.

Ajans Beşiktaş - 2018 Dünya Kupası öncesi milli maçlar oynanacak. Turnuvaya katılamayacak olan Milli Takımımız, İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile hazırlık maçlarında karşılaşacak. Teknik direktör Mircea Lucescu, bu maçlar öncesi aday kadroyu açıkladı. Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in kadroda yer almaması dikkat çekti.

LUCESCU'NUN TAKTİK ANLAYIŞINA UYMUYOR

Milli Takım'da teknik direktör Mircea Lucescu'nun Caner Erkin'i savunma yönünün zayıf olması nedeniyle kadroya almadığı belirtildi. Caner Erkin'in tek yönlü oyun anlayışı ve Lucescu'nun taktik disiplinine uymadığı gerekçesiyle aday kadroya davet edilmediği vurgulandı.
 
Türkiye'nin İrlanda ve Karadağ maçlarının aday kadroları

''A Milli Takımımızın 23 Mart'ta Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ve 27 Kasım'da Podgorica kentinde Karadağ ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takım, 19 Mart Pazartesi günü saat 12.00'den itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. 

İrlanda Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek A Milliler, karşılaşmadan bir gün önce Antalya'ya geçecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu, 22 Mart Perşembe günü Antalya Stadyumu'nda saat 19.00'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, toplantıyı takiben son çalışmasını saat 19.30'da statta gerçekleştirecek.'' (Futbol Arena)

Etiketler :