Lyonlu futbolcu: "Quaresma'nın olmaması avantaj"

Lyonlu futbolcu: "Quaresma'nın olmaması avantaj"

Lyonlu futbolcu Jeremy Morel, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Lyon'da takımın önemli isimlerinden Jeremy Moral ve teknik direktör Genesio basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Jeremy Moral şunları söyledi:

"Beşiktaş çok formda"

"Takım arkadaşlarımla beraber son mağlubiyetimizi değerlendirdik." diyen Moral, "Aradaki sürede Beşiktaş'a hazırlanmak kolay değildi" ifadelerini kullandı. Moral yarın Beşiktaş taraftarının maçta olmasıyla ilgili olarak ise "Yarın tribünde olacağı söylenen Beşiktaş taraftarları bizi ilgilendirmiyor. Değişik bir atmosfer bizi bekliyor." şeklinde konuştu.

Roma maçındaki futbolumuzu Beşiktaş karşısında da sergilemek istiyoruz diyen Moral, Lig ve Avrupa Kupası arasında farklı bir atmosfer olacağını söyledi.

"Quaresma'nın olmaması avantaj"

Lyon'un sol beki olan Moral, karşısında oynaması beklenen Quaresma'nın sakatlığıyla ilgili de konuştu ve "Quaresma gibi iyi bir oyuncunun olmaması avantaj. Ama onun yerini dolduracak birileri olacaktır. Karşımızda kaliteli bir takım var." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)