Lyon'un golcüsünden Beşiktaş maçı öncesi iddialı açıklamalar

Lyon'un golcüsünden Beşiktaş maçı öncesi iddialı açıklamalar

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finaldeki rakibi Lyon'un genç golcüsü Maxwel Cornet, Avrupa Ligi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - 20 yaşındaki Fransız asıllı Fildişi Sahilli futbolcu, "Güçlü ve hızlı bir futbolcuyum. Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Şut imkanı bulduğumda atmaktan çekinmem. Kariyerime orta alanda başladım ancak sonraları kanat oynamaya başladım. Burada daha etkili oynuyorum. Oyunuma sürekli yeni şey katıyorum." sözlerini kullandı.

"AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANMAK..."

UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Beşiktaş maçı hakkında konuşan Cornet, "Oldukça fazla gol atıyoruz ve bu çok iyi bir şey. Çok heyecan verici bir takımız ve finale kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buna rağmen biliyoruz ki ayaklarımızı sağlam basmalıyız. Daha oynanacak çok maç var. Omuzlarımıza gereksiz baskı koymak istemiyoruz. Çok çalışmaya devam edeceğiz. Harika başarılar kazanacağımıza takım olarak eminiz. Buraya kadar gelen tek Fransız takımıyız. Ayrıca, bu kupayı kazanmak seneye Şampiyonlar Ligi'ne katılmak demek. Bunu başarmak istiyoruz ve bunun için çok sıkı çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"LACAZETTE EN İYİ FRANSIZ..."

Takımın yıldız forveti Lacazette hakkında da konuşan Cornet, "Küçük bir kulüp olan Metz takımından Lyon'a geldim. Çok heyecanlıydım. Lacazette ile beraber antrenman yapabilme şansına sahip olmuştum. O, en iyi Fransız forvetlerden bir tanesi. Gerçekten harika özelliklere sahip. Ondan çok şey öğreniyorum. Lyon forması giymekten gurur duyuyorum. En üst seviyede oynuyoruz." dedi.

Alt yaş milli takımlarında Fransa'yı tercih eden Maxwel Cornet, geçtiğimiz günlerde Fildişi Sahili Milli Takımı'nda oynayacağını açıklamıştı. Cornet, bu sezon Lyon formasıyla toplam 40 maça çıkarken 8 gol ve 3 asist üretti. Sol kanat pozisyonunda oynayan 20 yaşındaki futbolcunun bonservis değerinin 8 milyon Euro olduğu tahmin ediliyor. (Sporx)