"Maçlar oynanmadan kazanılmaz"

"Maçlar oynanmadan kazanılmaz"

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Yemen Ekşioğlu, Beşiktaş-Akhisarspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Kadroda revizyona tamam ama 20 milyon TL verilmiş Mitroviç, Pepe’nin yokluğunda neden oynamıyor? Medel’e hiçbir itirazım yok. Avuç dolusu dolarlar verirken Mitroviç neden kulübede? Ayırca Medel dün hatasızdı. Quaresma’nın ise varlığı bir dert, yokluğu ayrı bir dert. Merak ediyorum, ceza sahası çevresinde Talisca varken neden her topun başında Quaresma var? Penaltıyı kaçırdın ama Talisca’nın bölgelerinden her topu kullanma!

Negredo&Lens kendine kızsın

İkinci 45 dakikada ‘işlem tamam’ dedik. Ancak zaman ilerledikçe Okan Buruk’un öğrencilerinin cesareti kabardı. Yerden kalkmadılar. Zaman ilerledikçe sinirler gerilmişti ama sahada Beşiktaş’ın ideal kadrosu mevcuttu. Ancak Akhisar’ın direnci ister istemez golsüzlüğe doğru gidiyordu. Negredo ve Lens, oynatılmıyorlar diye kendilerine kızsınlar. Öte yandan Negredo ve Cenk varlık gösteremedi. 80. dakikada Paulo Henrique faul almışken yerdeki Medel’e vuruyor. Tabii ki maçın başarılı ismi Serkan hoca kırmızıyı gösterdi. Ancak 1 puan bir işe yaramaz.

Beşiktaş’ın sakalı kesildi

Akhisarlı arkadaşlar iyi niyetli değillerdi. Haftalardır oynadıkları müsabakalarda hep 3’lük 4’lük oluyorlar. Şu bir gerçek, kafalar salı günü oynanacak Porto maçındaydı. Halbuki önündeki maçı kazanamazsan ligdeki şampiyonluk şansı yavaş yavaş eriyecek.

Şenol hocaya tavsiye; hiçbir maç oynamadan kazanılmaz. Beşiktaş’ı fazla eleştirmeyeceğim. Ayağa gelen kısmet, lig olmadan Şampiyonlar Ligi bir işe yaramaz. Dün Beşiktaş’ın sakalı kesildi. Kesilen sakal daha gür çıkar. Bu iyi bir ders olsun. Sevgili hocam, “Biz de futboldan anlamıyoruz ama” bilmelisin ki maçlar oynamadan kazanılmaz. (Fanatik/Yemen Ekşioğlu)

Etiketler :