Mahmut Uslu Beşiktaş hakkında konuştu!

Mahmut Uslu Beşiktaş hakkında konuştu!

Fenerbahçe'nin gündeminde yine hakemler ve Beşiktaş var.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uslu yine Beşiktaşı diline doladı ve "Bir federasyon başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur, bunları konuşun. Acayip bir para yani, ciddi bir para, alacaklı" dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma için de "Quaresmanın pozisyonu sarı kart değildi ki, kırmızı karttı" diyen Uslu, F.Bahçe maçlarına verilen hakemlerden şikayetçi olduklarını dile getirdi:

"Bizim tepkimiz, ya da ahalinin tepkisi büyüktür, ama biz içimize atıyoruz. Hiçbir zaman, hiçbir şeyden çekinmeyiz. çakır'ı bize yine verirler, biz bu filmi çok gördük. Hakemler hata yapabiliyor, ama üst üste aynı takımların lehine olunca...

Transfer konusunda hocamızın görüşleri doğrultusunda, gerekirse yaparız. Hocamız çok Avrupalı bir hocamız. Dedi ki, Çakır yenilmedi, biz yenildik dedi. %100 gol ve başka yorum yapmayacağım dedi. hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı olan tavrını değiştirmesi gerekiyor. Görmüyorlar mı bunları, gözleri yok mu? Biz 'A' deyince ceza kesiyorlar, duymuyorlar mı?

Türkiye çok acılı günler geçiriyor diye susuldu. Sosyal medya gerekli tepkiyi gösterdi, bize sıra gelmez. FIFA da söylüyor zaten, Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi ama sizin maçları iyi yönetmiyor diye söylüyor. Bunu da söyleyeyim.. Bu malum hakem bu hatayı hep yapıyor. Cüneyt Çakır'ın aynaya bakıp cevap vermesi lazım, acaba neden diye. Türkiye'de eski hakemler de dahil üzere herkes bunun gol olduğunu söylüyorsa, yabancılar gol diyorsa, bunu kabul etmiyoruz. Son haftalardaki olaylar (hakem) ile ilgil konuşmadık. 5. haftada bazı hakemler hata yapıyor demiştim, hatalar devam ediyor."