Manuel Fernandes'ten ilginç açıklama! "Beşiktaş hakkında her şeyi söylersem..."

Manuel Fernandes'ten ilginç açıklama! "Beşiktaş hakkında her şeyi söylersem..."

Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, Beşiktaş ve alkol sorunu dedikoduları hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski futbolcusu Manuel Fernandes, Rus basınına verdiği röportajda flaş açıklamalarda bulundu. Rusya Ligi'nde Lokomotiv Moskova takımında forma giyen Fernandes, alkol sorununu Türk basınının yarattığını dile getirdi.

''ALKOL SORUNU DİYE TÜRK MEDYASI UYDURDU''

Portekizli futbolcu, ''Alkol problemim asla olmadı. Bunu Türk basını uydurdu. O zamanki teknik direktör Samet Aybaba'nın sözlerini çarpıttılar. Ama ondan sonra olanları kimse bilmiyor. Antrenman sonrasında Samet Aybaba yanıma geldi ve 'Özür dilerim, ben öyle bir şey söylemedim' dedi. Ben de ''Eğer söylemediysen özür dilemene gerek yok' dedim. Ertesi gün Aybaba, benimle ilgili hiçbir sorunu olmadığını söyledi. Beşiktaş hakkında her şeyi söylersem insanlar çok şaşırır'' şeklinde konuştu.

OLAYLI KASIMPAŞA MAÇI

2013 yılındaki olaylı Kasımpaşa maçı hakkında da konuşan Fernandes, ''Çok karışık bir olaydı. Taraftar sahaya indi ve koşmaya başladı. Ardından takım arkadaşıma vurdu. O an sadece tek bir hareket yapabildim. O da zaten pek pozitif değildi. Bu olayın ardından tekme atan o taraftar benden daha sembol haline gelmişti. Aslında, o günün hemen ertesinde pozisyonu düşünmedim bile'' dedi.

TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ?

Tekrar Türkiye'ye transfer olur musun? sorusuna ise Portekizli futbolcunun cevabı ''Asla, asla dememek lazım. Şu an Moskova'da mutluyum ama gelecek ne getirir bilemeyiz'' cevabını verdi. (Sporx)

Etiketler :