Marcelo geleceği hakkında konuştu!

Marcelo geleceği hakkında konuştu!

Beşiktaş'tan 7.5 milyon Euro bonservis karşılığında Fransa Ligi takımlarından Lyon'a transfer olan Marcelo Guedes, Fransız basınına ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Son iki sezonda Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşayan ve bu sene 7.5 milyon Euro bonservis karşılığında Olimpik Lyon'a transfer olan 30 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcelo, Fransız basınına röportaj verdi.

Lyon teknik direktörü Bruno Genesio'nun ''Marcelo, ikili mücadeleler ve hava toplarında defansın lideri. Yanında oynayan oyuncuyu daha da geliştiriyor. Geçen sezon eksiklik yaşadığımız tarzda bir oyuncu'' sözlerini kullandığı Marcelo, geçen sezon oynanan olaylı Lyon - Beşiktaş maçı için konuşurken ''Beşiktaş soyunma odasında televizyondan stadı izliyorduk. Taraftarlar, sahanın içine girmişti. İlk gördüğümüzde çok ilginç bir etki bırakmıştı'' sözlerini kullandı.

Kariyerinde Wisla Krakow, PSV Eindhoven, Hannover 96 ve Beşiktaş formalarını giyen Marcelo Guedes, ''Her zaman geleceğimi düşünmüşümdür. Evime geri döneceğim gün için, evimden çok uzaklarda kendimi geliştirdim. Dil, her şeyin anahtarıdır. Örneğin Polonya'da restoranta gittiğimde sipariş veremiyordum çünkü menüyü anlamıyordum. İlk bir ay aynı yemeği yemiştim ve bu yüzden 3 kilo kaybetmiştim'' dedi.

''BREZİLYA MİLLİ TAKIMI HAYALİ...''
Brezilya Milli Takımı'nın hayalini kurduğunu belirten 30 yaşındaki stoper, ''Brezilya için savaşmam gerekiyor. Eğer seçilemezsem, bunu kabul ederim. Milli Takım'a hiç seçilememiş olsam da bunu hayal ediyorum. Lyon'un bu konuda bana yardımcı olacağını hissediyorum. Lyon her zaman Brezilyalı futbolculara yardımcı olmuştur. Ayrıca 30 yaş, defans futbolcusu için normal bir yaş'' şeklinde konuştu.

''FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA...''
Futbolu bıraktıktan sonra Başkan olmak istediğini söyleyen Marcelo Guedes, ''Futbol Yönetimi'ni öğrenmeye çalışıyorum. Bunu sonradan yapmak için öğreniyorum. Bir lider olup, bazı şeyleri değiştirmek istiyorum. Planım tam olarak bu şekilde...'' sözleriyle başkanlık hayalini özetledi.

Yavaş bir defans futbolcusu olmadığını söyleyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu, ''Eğer biraz daha hızlı olsaydım, muhtemelen daha az düşünürdüm. Ama çok da yavaş bir futbolcu değilim zaten'' diyerek sözlerini noktaladı. (Sporx)

Etiketler :