Marcelo'nun eşi açıkladı: "Perşembe belki oynayabilir"

Marcelo'nun eşi açıkladı: "Perşembe belki oynayabilir"

Marcelo Guedes, Beşiktaş'ın Olympiakos maçında sahada olmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Kayserispor önünde iki puan bırakan Siyah-Beyazlılar, savunmanın bel kemiği Marcelo Guedes'i de kaybetmenin üzüntüsünü yasıyor. 49. Dakikada sakatlanmasına rağmen "Kendimi deneyeceğim" diyerek sahada kalan Brezilyalı oyuncu, 55'te oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Marcelo Guedes'in çekilen MR'ında sol kalça Obturator Externus kasında yırtık tespit edildi.

MARCELO: "OYNAMAK İSTİYORUM..."

Sambacı'nın perşembe günü Olympiakos'la oynanacak rövanşta oynama ihtimali yok. Ancak arkadaşlarını bu kritik maçta yalnız bırakmak istemeyen Marcelo, dün sağlık heyetine "Olympiakos maçında oynamak istiyorum. Ne gerekiyorsa yapalım" dedi.

EŞİ LİMA: "BELKİ OYNAYABİLİR"

Sambacı'nın esi Taty Lima, "Belki oynayabilir. Hazır olacak. Bunun için çalışmaya başladı bile" sözleriyle Siyah-Beyazlı taraftarlara müjdeli haberi verdi. Marcelo Guedes de twitterdan "Mutluyum. Çünkü; sakatlığım kötü değil... Yakında geri döneceğim" tweetini attı.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in ise bu büyük özverisine rağmen Brezilyalı savunmacıyı riske etmeyecegi öğrenildi. (Akşam / Hakan Eyüpoğlu)