Mario Gomez aşkı alevlendi ama...

Mario Gomez aşkı alevlendi ama...

Beşiktaş'a geri dönmek isteyen Mario Gomez'e başkan Fikret Orman'dan şimdilik onay gelmedi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Siyah-beyazlılar'da bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

UEFA'yla yapılan Finansal Fair-Play anlaşması bu sezon sonunda biteceği için Başkan Fikret Orman ve yönetimi, yoğun bir mesai içinde... Kara Kartal'ın santrfor listesinde ise tanıdık bir isim var: Mario Gomez...

Bu sezon başında Wolfsburg'a giden 31 yaşındaki forvet, Alman ekibinden ayrılmaya karar verdi. Mario Gomez'in Wolfsburg'la yaptığı sözleşmesinde "Sezon sonunda Avrupa kupalarına gidilemezse bedelsiz ayrılır" maddesi bulunuyor.

BAŞKAN ORMAN'IN 'ONAY'I YOKTUR

Şu anda Bundesliga'da küme düşmeme mücadelesi veren Alman ekibi, küçülmeye gittiği için 31 yaşındaki golcüyle yollarını ayıracak. Beşiktaşlı yöneticiler, birkaç gün önce Almanya'ya çıkarma yaptı ve Mario Gomez'in menajeri Ulrich Ferber'le masaya oturdu.

Ferber, Alman yıldızın yeniden Siyah-beyazlı formayı giymek istediğini iletti. Beşiktaş yönetimi de "Sezon sonu bir kez daha görüşelim" diyerek masadan kalktı. Aslında Siyah-beyazlılar, Gomez'le şimdi de anlaşabilir... Ama Başkan Fikret Orman, transfere onay vermedi.

SEZON SONU JUVE'YLE GÖRÜŞÜLECEK

Bunun nedeni Beşiktaş Başkanı'nın daha iyi bir santrfor getirmek istemesi... Fikret Orman'ın istediği golcü ise Mario Mandzukic... Ara transferde istenilen Hırvat forveti Juventus bırakmaya yanaşmıyor. Ama sezon sonunda Orman, bizzat İtalyan devinin yöneticileriyle görüşecek. Mandzukic'in transferinin olmaması durumunda Gomez'le el sıkışılacak.

HEDEFİ 2018'DE OYNAMAK!..

Beşiktaş'taki performansıyla yeniden Löw tarafından milli takıma çağrılan Mario Gomez'in şimdiki hedefi; Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda son kez Almanya Milli Takımı'nda yer almak. Şu anda teknik direktör Joachim Löw'ün kadroya çağırdığı 31 yaşındaki forvet, 2018'e gitmek için Çin'den gelen astronomik teklifi reddetti. Yeniden Beşiktaş'ta hayat bulmak istiyor. (Akşam)