Milliyet Ödülleri'nde Beşiktaş'a 3 ödül birden!

Milliyet Ödülleri'nde Beşiktaş'a 3 ödül birden!

Gilllete-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde yapıldı.

Ajans Beşiktaş - 1954 yılından beri okuyucularının oylarıyla yılın sporcusunu seçen Milliyet gazetesi, bu yıl 63. kez "Yılın Sporcusu" ödüllerini dağıttı. Ödül töreni Zorlu performans Sanatları Merkezi'ndeki törenle gerçekleşti.

Toplam 7 kategoride Yılın Futbolcusu, Yılın Sporcusu, Yılın Çıkış Yapan sporcusu, Yılın Takımı, Yılın Paralimpik Sporcusu-Takımı, Yılın Spor adamı ve Yılın Antrenörü adı altında ödüller sahiplerini buldu.

Ödüllerde Beşiktaş, "Yılın Takımı" seçildi. Beşiktaş gecede yılın takımı dahil 3 ödül aldı.

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın takdim ettiği ödüle Beşiktaş takım halinde aldı. Ödül konuşmasını yapan Beşiktaş kaptanı Necip Uysal; "Bize oy veren herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Yılın Spor Adamı" ödülü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'nın olurken,  "Yılın Antrenörü" ödülü de Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in oldu.

Fikret Orman, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hangi takımlı olursa olsun bana oy veren bütün sporseverlere teşekkür ediyorum. Benimle birlikte görev yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma beni bir gün bile yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.”

4696.jpg

Diğer ödüller:

Milliyet Özel Ödülü: Göksel Gümüşdağ
Yıldırım Demirören'in verdiği ödülde yaptığı konuşmada "Milliyet Gazetesi herkese siyasetiyle, dürüstlüğüyle örnek oldu. Bir diğer öğrettiği şey ise gazeteye arkadan başlamayı öğretti. Bugün tekrar buradayız. Bu ödülümüzün özelliği Milliyet ailesinin spora katkılara verdiği değerlerden ötürü  verilmesi. Bu ödülü Göksel Gümüşdağ'a veriyorum" dedi.
 
Yılın Çıkış Yapan Sporcusu: Emre Mor
Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ödülünü Milli Takımın genç yıldızı Emre Mor kazandı. Kampta olduğu için onun yerine ödülü TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli aldı.
 
Gillete Özel Ödülü: Mete Gazoz
Milli okçu Mete Gazoz ödülü alırken yaptığı konuşmada; "Bu ödülü bana layik gören herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Gillete-Venüs Özel Ödülü: Tutya Yılmaz
Olimpiyatlarda gösterdiği başarıyla dikkat çeken genç cimnastikçi Tutya Yılmaz: "Bu ödül benim için çok değerli. Ben hep hayallerimin peşinden gittim. Çok teşekkürler"

Namık Sevik Ödülü
Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı'nın verdiği ödülü Yavuz Kocaömer kazandı.
 
Jüri Özel Ödülü:
TOFAŞ Spor Kulübü Engelsiz Hareket Uygulması

İslam Çupi Ödülü: İsmail Gökçek
Eski Trabzonsporlu futbolcu ödülünü Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar'dan aldı.